September 20, 2024

И Ваня Джаферович се подигра с триото дами в „Преди обед”: По- доволни ли щяхте ли да бъдете ако водещи бяхме аз и Жени?

Десетина дена новите водещи на предаването са подложени на брутален хейт

https://kliuki.net/bg-kliuki/i-vanya-dzhaferovich-se-podigra-s-trioto-dami-v-predi-obed-po-dovolni-li-shtyahte-li-da-badete-ako-vodeshti-byahme-az-i-zheni/230064 Kliuki.net
И Ваня Джаферович се подигра с триото дами в „Преди обед”: По- доволни ли щяхте ли да бъдете ако водещи бяхме аз и Жени?

Специалистката по танци Франциска, комедиантката Оля и бившата брадърка Зейнеб са подложени на ужасяващи подигравки и не успяват да си спечелят зрителската любов. Все още и трите мадами не могат да заработят като сплотен екип и критиките към тях са заслужени. Особено когато в ефир сътворяват куп гафове. Като например, че Адриана Лима е живяла в Сърбия, след като първия й съпруг е бил от там.

Бившият водещ на „Сървайвър” Ваня Джерович изказа мнението си за новото трио на „Преди обед”. Той написа пост във фейсбук, където обяви зрителите на сутрешното предаване за черногледи и негативни и на шега каза: „Стига бе хора … Можеше да е още по-зле! Я си представете, че за водещи бяха сложили мен и жена !”

Ваня Джаферович сърба същата попара преди време, когато го сложиха за водещ на „Сървайвър”. Публиката, която бе свикнала с Владо Карамазов, срина хърватина за недобрия и неразбираем говор на бългрски. А жена му Жени се сдоби с огромно количество хейтъри, заради слабата си социална игра в риалити формата. А иначе Жени показа яка физическа форма и за малко на успя да спечели голямата награда  в "Игри на волята". Която отиде пак при мъж.

Източник:Хотнюз