април 19, 2024

Играе на голямо! Андреа блесна с изпълнение на "Осъдени души" (Певицата втрещи с "майсторлък" – Видео)

Лили Иванова си намери страшна конкуренция в лицето на Андреа

https://kliuki.net/bg-kliuki/igrae-na-golyamo-andrea-blesna-s-izpalnenie-na-osadeni-dushi-pevicata-vtreshti-s-maystorlak-video/197556 Kliuki.net
Играе на голямо! Андреа блесна с изпълнение на "Осъдени души" (Певицата втрещи с "майсторлък" – Видео)

Фолкаджийката не се посвени и си позволи да изпълни “Осъдени души”. Нейната трактовка на песента определено шашна феновете на естрадната прима, разбира се, в най-неприятния смисъл на думата. Напъните на Андреа да блесне с подобно изпълнение, гръмко удариха на камък. Певческите ѝ способности за пореден път изумиха аудиторията и по-голямата част от интернет потребителите недоумяваха как дори е възможно да ѝ мине подобна смелост през ума.

Чалгаджийката не се слави с особен певчески капацитет, а песни от рода на “Осъдени души” изискват доста самоотвержени усилия. Единственото перфектно изпълнение, естествено, е може би само на Лили Иванова. Кралицата на българската естрада, от друга страна, се слави с лют нрав и никак не обича някой да импровизира върху нейни творби. Ако не за друго, то можем да поздравим блондинката за смелостта. Не всеки ден някой си позволява да стреля по върха. И буквално да убие с един изстрел всичко, постигнато с цената на доста усилия и талант.

Коментарите по повод изпълнението на Андреа определено си заслужават. Хората са потресени от въпросното пеене и недоумяват докъде е достигнала вярата ѝ в себе си. Понякога наистина е по-добре да замълчиш, отколкото да разсееш всички съмнения в спорния си талант.