October 03, 2024

Инфаркт върна Нана Гладуиш в България (Мъжът ѝ претърпя тежка сърдечна операция у нас – Видео)

За редовни профилактични прегледи призовава бившата водеща

https://kliuki.net/bg-kliuki/infarkt-varna-nana-gladuish-v-balgariya-mazhat-pretarpya-tezhka-sardechna-operaciya-u-nas-video/231280 Kliuki.net
Инфаркт върна Нана Гладуиш в България (Мъжът ѝ претърпя тежка сърдечна операция у нас – Видео)

Именно при профилактичен преглед се открил и проблемът на съпруга ѝ. Оказало се, че той е преживял инфаркт, а организмът му се е справил с положението, като е направил естествен байпас. Така от три месеца Нана Гладуиш е в България, където явно се е състояла и тежката сърдечна операция на мъжа ѝ.

В специално видео, споделено в социалните мрежи, бившата водеща на предаването “Съдебен спор” сподели, че най-лошото вече е минало, и призова хората да не подценяват редовните профилактични прегледи при лекаря. Детайли около състоянието на мъжа си все пак не споделя, но предвид включването ѝ в Инстаграм операцията вероятно е повече от успешна. И макар този месец да е посветен на борбата с рака на гърдата, за семейството ѝ е имало доста по-различни проблеми. В крайна сметка Нана Гладуиш благодари на всички за подкрепата.

От месеци тя живее в САЩ, като и дотук често-често достига различна информация от ежедневието ѝ. Със съпруга ѝ са заедно от години и в един момент прецениха къде ще е по-добре както за самите тях, така и за наследника им. От друга страна, връзката с България явно не е прекъсната съвсем, за да си позволят дори той да се оперира тук. Инфарктът е сериозно медицинско състояние и предвид ситуацията мъжът ѝ определено е имал късмет.

Източник: actualno.com