май 01, 2024

Инфлуенсъри, но не само! Ваня и Жени Джаферович са бизнесмени (Вижте как печелят парите си)

Семейство Джаферович не са само инфлуенсъри, Ваня и Жени са сериозни бизнесмени

https://kliuki.net/bg-kliuki/influensari-no-ne-samo-vanya-i-zheni-dzhaferovich-sa-biznesmeni-vizhte-kak-pechelyat-parite-si/198140 Kliuki.net
Инфлуенсъри, но не само! Ваня и Жени Джаферович са бизнесмени (Вижте как печелят парите си)

Семейство Джаферович напоследък са се превърнали в любима марка на родни брандове и рекламират куп неща. Но като едни отговорни родители на 3 деца не разчитат единствено на платените публикации в социалната мрежа

И двамата са си създали отделни бизнеси, от които печелят не малко пари и не разчитат само на инфлуенсърството.

Фамилията Джаферович стопанисва бар на пъпа на столицата. Макар за заведенията предната година да беше тежка семейната двойка откри собствено заведение което развива успешно.

Инфлуенсъри, но не само! Ваня и Жени Джаферович са бизнесмени (Вижте как печелят парите си)

Ваня отделно от половинката си е съсобственик на верига от фитнес зали. И те са в центъра на София. Които се различават от класическите и предлагат на посетителите си тренировки в група. Това предизвиква голям интерес сред клиентите и интереса към тях е голям.

Инфлуенсъри, но не само! Ваня и Жени Джаферович са бизнесмени (Вижте как печелят парите си) - Снимка 2

Жени,  която по професия е професионална гримьорка създаде свой собствен отделен проект. Жената на Ваня продава четки за грим, и ако съдим по отзивите те определено много си струват.

Инфлуенсъри, но не само! Ваня и Жени Джаферович са бизнесмени (Вижте как печелят парите си) - Снимка 3

И ако съпругът се занимава с модерните фитнеси, то Жени е в съдружие в луксозно студио за красота. На което локацията му е идеална, а пък цените на услугите не са прекалено високи.