април 27, 2024

Интелигентният рапър Боро I изуми с умения в кухнята в „Черешката” (Фолкаджийката Мария цъка: По-умен мъж скоро не бях срещала)

Първият домакин в новия сезин на "Черешката" бе известен рапър, който разказа играта на гостите си

https://kliuki.net/bg-kliuki/inteligentniyat-rapar-boro-i-izumi-s-umeniya-v-kuhnyata-v-chereshkata-folkadzhiykata-mariya-caka-po-umen-mazh-skoro-ne-byah-sreshtala/216487 Kliuki.net
Интелигентният рапър  Боро I изуми с умения в кухнята в „Черешката” (Фолкаджийката Мария цъка: По-умен мъж скоро не бях срещала)

Борис Мравков по-известен като рапъра Боро Първи успя да шашардиса не само гостите си, но най-вече фолкаджийката Мария и публиката пред телевизорите. Никой не очакваше музикантът, който е в млада възраст да поднесе такава концептуална вечеря на гостите си.

Интелигентният рапър  Боро I изуми с умения в кухнята в „Черешката” (Фолкаджийката Мария цъка: По-умен мъж скоро не бях срещала)

Мара Отварачката, която ще готви в четвъртък подцени младия мъж и се изказа, че ще им поднесе тристепенно меню, защото все пак е млад и е мъж. Само, че рапърът обори чалга звездата  приготви изискано 4 степенно меню с френски привкус. Най-много впечатли френската лучена супа, телешкото винен кебап, но в гювеч и сладкото изкушение накрая, което Боро нарече баклава чийзкейк.

Интелигентният рапър  Боро I изуми с умения в кухнята в „Черешката” (Фолкаджийката Мария цъка: По-умен мъж скоро не бях срещала) - Снимка 2

Старозагорката Мария обаче остана с отворена уста когато разбра, че рапърът е завършил молекулярна биология и то не къде, а във Франция.  И тогава чалгарката изригна: „По-умен мъж скоро не бях срещала!”, чистосърдечно си призна тя.  А и къде да срещне, всички знаят в каква среда се подвизава. А зрителите се чудят как е попаднала в такава компания на интелигенти. Имайки предвид, че дели една маса с преводачката Марияна Хил, бившата министърка на  туризма Николина Ангелкова и журналиста Мирослав Димитров, който посече рапъра с една точка, защото не е професионален готвач. С това предизвика реакцията на зрителите, които го нарекоха Бони в мъжки дрехи.

Източник: Бг.днес