април 27, 2024

Ириан на Ася Капчикова чукна 1 годинка (Моделката се наконти като даскалица за празника – Фото)

Третото дете на Ася Капчикова навърши една годинка

https://kliuki.net/bg-kliuki/irian-na-asya-kapchikova-chukna-1-godinka-modelkata-se-nakonti-kato-daskalica-za-praznika-foto/197039 Kliuki.net
Ириан на Ася Капчикова чукна 1 годинка (Моделката се наконти като даскалица за празника – Фото)

Рожденият ден на малкия бе повод майка му да организира парти. Макар и да не е ясно как точно е протекло празненството, се появиха и малко кадри от важния ден. На първия празник на Ириан Ася Капчикова успя да се наконти доста необичайно.

Ася Капчикова отпразнува първия рожден ден на сина си Снимка: Инстаграм

Предвид славата ѝ на наперена мацка стайлингът ѝ този път породи учудване. Червеният тоалет изглежда доста строг и леко отпраща към госпожата с показалката в училище. Гримът на моделката също е доста обран, а акцентът отново е на червеното. Предвид коренната разлика с младежката визия на доскорошната Ася, може би в живота ѝ се случва нещо необичайно.

Безспорно роклята е доста елегантна и семпла, а единственият ярък ефект е цветът. На какво се дължи строгият вид на средношколска даскалица, засега историята мълчи. Капчикова пък си я бива да изненадва дори с облекло. На кадрите косата ѝ също е прибрана, съвсем в синхрон с цялостната визия. Е, така или иначе царят на партито е малкият Ириан. Третото дете на моделката продължи традицията с избора на странни имена на наследниците ѝ. След Ивиан и Ианик и техните празници дойде ред и на последния член на семейството да отпразнува първия си рожден ден.