September 08, 2024

Ирина Тенчева пусна бузи и двойна брадичка (Половинката на Иван се окръгли, а бившата му Вихра си е все същата – Снимки)

Почти 50-годишната жена на продуцента видимо се е запуснала, видя клюки.нет

https://kliuki.net/bg-kliuki/irina-tencheva-pusna-buzi-i-dvoyna-bradichka-polovinkata-na-ivan-se-okragli-a-bivshata-mu-vihra-si-e-vse-sashtata-snimki/227296 Kliuki.net
Ирина Тенчева пусна бузи и двойна брадичка (Половинката на Иван се окръгли, а бившата му Вихра си е все същата – Снимки)

С напредването на  възрастта Ирина Тенчева се е наляла във фигурата. Пуснала е яки бузи и се е сдобила с двойна брадичка. Въпреки, че в профила си в инстаграм дамата изглажда добре за годините си, всички са наясно, че там снимките се обработват допълнително

 

Ирина сега


Не е така е обаче с видеата, когато Ирина пуска лайфове, а там всичко се случва на живо. Именно там пролича наднорменото тегло на любимата жена на Иван Христов.

Ирина преди
На едно от сторитата й в Инстаграм почитателите на Тенчева не можаха да я познаят. Лицето на колоритната мадама се е подуло като питка, вижда се и двойна брадичка, която издава, че се е запуснала относно теглото.
Явно, че с напредването на годинките, както и по време на летните отпуски светската лъвица е зарязала диетите и му е отпуснала края. Ирина е качила поне десетина килограма, които вече й личат. А това явно е вследствие на умението й да готви добре  и да си похапва от вкусотиите.

Вихра с дъщеря си сега


А разлика от нея бившата жена на Иван – Вихра си е все същата. С Тенчева са връстнички, но  е запазила все още младежката си фигура и няма излишно тегло, въпреки, че и тя не е в първа младост.

Източник: Хотарена.бг