април 28, 2024

Искри прехвърчат в „Игри на волята”: Елвиса обвини Момчил в нечестна игра!

Напрежението се покачи на макс след капитанската битка снощи

https://kliuki.net/bg-kliuki/iskri-prehvarchat-v-igri-na-volyata-elvisa-obvini-momchil-v-nechestna-igra/209966 Kliuki.net
Искри прехвърчат в „Игри на волята”: Елвиса обвини Момчил в нечестна игра!

Мартин Николов, който е по-известен с прозвището си Елвиса грозно нападна Момчил, който победи в капитанската битка. Милионерът и бивш на Емануела бесен на Момчил, че го забелязал как си помага с крак, за да се върти по-силно на единия от уредите. Така се засилвал повече и затова спечелил по-голямо предимство пред другите двама.

Искри прехвърчат в „Игри на волята”: Елвиса обвини Момчил в нечестна игра!

Набеденият за тарикат се оправда, че от „Старейшините” усвоил  някои трикове, който триумфира като големия печеливш сред останалите капитани на Арената.

Искри прехвърчат в „Игри на волята”: Елвиса обвини Момчил в нечестна игра! - Снимка 2

Но Момчил все пак запази достойнството си като не взе грошовете, които Димо му предложи, а избра предимство за племето.

Искри прехвърчат в „Игри на волята”: Елвиса обвини Момчил в нечестна игра! - Снимка 3

В мрежата скоро се завъртя теч на информация, според която водещите Димо и Ралица питат Момчил дали е използвал измама при някои от битките. Но въпреки, че зрителите го обявиха за най-силния и подготвен мъж на сезона неговата съдба остава загадка.

Самият Елвис призна, че Момчи е най-добрия от мъжете в племената и ако не е бил той милионера сам щял да грабне победата.

Искри прехвърчат в „Игри на волята”: Елвиса обвини Момчил в нечестна игра! - Снимка 4

Какво да кажем за третия капитан Калоян, който се скъса да повръща на Арената  и завърши на последно място. Калата изпадна в депресия след загубата и каза, че не у е мястото в „Игри на волята”.

Източник: България днес