май 03, 2024

Истински кошмар за Благо след развода (Фалитът на серийният сваляч е пълен – Всичко за драмата)

Поли изрита Благо и буквално го обрече да остане на улицата

https://kliuki.net/bg-kliuki/istinski-koshmar-za-blago-sled-razvoda-falitat-na-seriyniyat-svalyach-e-palen-vsichko-za-dramata-2/202583 Kliuki.net
Истински кошмар за Благо след развода (Фалитът на серийният сваляч е пълен – Всичко за драмата)

Благо Джизъса става бездомник, след като втората му съпруга се развежда с него. Екс футболистът може да е изкарал купища пари по време на кариерата си, но както е известно отдавна е профукал всичко.

Той няма нито дом, нито собствена кола и това допълнително усложнява  и без друго тежкото му положение. В мрежата вече го подиграват, че може да се окаже в положението на клошар и  за да не се случи това трябва да се настани в жилището на новия си приятел и баджанак Жоро Валентинов.

Истински кошмар за Благо след развода (Фалитът на серийният сваляч е пълен – Всичко за драмата)

Макар, че двамата се ненавиждаха преди, по време на участието им в „Сървайвър” стоплиха отношенията си и Валентинов му прости за разваления с годеж с Русата Златка. Която Джизъса му отмъкна под носа преди години. Само, че като оцеляващи в шоуто те се преоткриха, благодарение на общата омраза към плеймейтката и между  тях се зароди истинска мъжка дружба.

Че Благой е закъсал финансово  отдавна се тиражира. Според слуховете той сключи брак по сметка с богатата хотелиерска наследница.

Истински кошмар за Благо след развода (Фалитът на серийният сваляч е пълен – Всичко за драмата) - Снимка 2

Може да не ви се вярва, че Благо няма пукната стотинка, след като преди бе милионер. Той профука цялото си състояние по жени и провалени бизнеси. За това разказа бившата му половинка Златка, която издаде, че тя плащала разходите по децата му.

Единствения шанс след развода да се докопа малко пари е да спечели  приключенското шоу, но те едва ли ще са му достатъчни да стъпи на крака.