September 17, 2024

Ива Софиянска изпрати сестра си пред олтара (Снахата на Васил Божков показа Димана като булка – Снимки)

Семейството на Стефан Софиянски се увеличи с още един зет

https://kliuki.net/bg-kliuki/iva-sofiyanska-izprati-sestra-si-pred-oltara-snahata-na-vasil-bozhkov-pokaza-dimana-kato-bulka-snimki/229950 Kliuki.net
Ива Софиянска изпрати сестра си пред олтара (Снахата на Васил Божков показа Димана като булка – Снимки)

Най-малката дъщеря на бившия столичен градоначалник отведе пред олтара любимия си. Така сватбата бе повод Ива Софиянска да покаже част от най-специалния ден в живота на сестра си.

В ред сторита в Инстаграм тя не пропусна да направи и последователите си съпричастни към големия купон.

Липсва информация къде точно се е провело тържеството, както и дали е имало по-специални гости. Предвид произхода на Димана вероятно венчавката е преминала и в присъствието на по-височайши лица. Така или иначе всяка сватба е празник в семейството на замесените, така че много младоженци избират и да се поотпуснат в списъка с потенциалните гости.

Ива Софиянска е омъжена от дълго време и се радва на трима наследници – две момчета и едно момиче. Съпругът ѝ не е кой да е, а син на Васил Божков. Нестандартната семейна ситуация на практика сроди две привидно несродяеми фамилии.

Независимо от проблемите на Божков синът му и снахата съумяват да останат далеч от тях и обикновено не парадират както с начина си на живот, така и с отношенията си с него. Сватбата на Димана пък е повод фамилията да се събере по още един прекрасен повод.

Източник: show.blitz.bg