October 12, 2024

Иван Лечев проговори за фаталния инцидент с Кирил Маричков: Той сякаш получи нещо, падна без жест за самосъхранение! (Подробности)

Българската рок сцена орисотя

https://kliuki.net/bg-kliuki/ivan-lechev-progovori-za-fatalniya-incident-s-kiril-marichkov-toy-syakash-poluchi-neshto-padna-bez-zhest-za-samosahranenie-podrobnosti/231888 Kliuki.net
Иван Лечев проговори за фаталния инцидент с Кирил Маричков: Той сякаш получи нещо, падна без жест за самосъхранение! (Подробности)

При фатален инцидент почина един от динозаврите на музиката у нас – Кирил Маричков. Мнозина все още не могат да повярват в кончината му и непрестанно се питат какво е можело да не се обърка. При качването си на сцената в село Селановци изпълнителят падна фатално, а скоро след това издъхна в линейката по време на реанимационни мероприятия. За съжаление, усилията на медиците не се увенчаха с успех и легендата се прости с живота си на път за болницата.

Новината потресе българската общественост. Появиха се и свидетели на инцидента, които съвсем естествено са очаквали той да стане след падането. За нещастие, остава да лежи на земята, а бодигардовете заобикалят неподвижното му тяло. Мнозина наши музиканти също изразиха шока си от случилото се. На практика Кирил Маричков до последно бе в центъра на събитията, отдавайки се на музиката, осмислила живота му.

И Иван Лечев намери сили за коментар по темата. По думите му е видял Маричков вече паднал, като според впечатленията на присъстващите внезапно е получил нещо. Подобни заключения околните обясняват с факта, че изпълнителят не е проявил никакъв инстинкт за самосъхранение, т.е. да направи опит да се задържи, ако наистина е обичайно залитане. Никой не е бил и достатъчно близо, за да го подкрепи да не падне.

Източник: blitz.bg