април 28, 2024

Ивана Главчева и Благо празнуват рождения ден на хубавицата в Гърция (Снимки)

Щерката на Ванко 1 стана на 21 в компанията на Благо, празнува на остров Тасос

https://kliuki.net/bg-kliuki/ivana-glavcheva-i-blago-praznuvat-rozhdeniya-den-na-hubavicata-v-garciya-snimki/206769 Kliuki.net
Ивана Главчева и Благо празнуват рождения ден на хубавицата в Гърция (Снимки)

Чаровната щерка на Ванко 1 се показа на фото от басейн на гръцкия остров Тасос. Малко преди нея от там се щракна и Благой Георгиев и неговите последователи веднага разкриха, че двойката е заедно  и са отбелязали личния празник на тунингованата мацка.

Фенове на прясно разведения футболист веднага го подкачиха, че заедно с любимата му са посрещнали заедно рождения й ден: Мяу, празнувате 21 години!, отбеляза една от последователките на бившия футболист.

Ивана Главчева и Благо празнуват рождения ден на хубавицата в Гърция (Снимки)

За съжаление новата светска двойка все още не е публикувала тяхна обща снимка. Но заради скандалите  покрай развода на Джизъса с бившата му половинка не искат да натрапват връзката си, а само загатват, че са заедно.

Ивана Главчева и Благо празнуват рождения ден на хубавицата в Гърция (Снимки) - Снимка 2

Но каквото и да се случва е факт, че след като Благо призна публично, че е влюбен в красавицата още не разведен с предишната си се впусна в нова авантюра.

Ивана Главчева и Благо празнуват рождения ден на хубавицата в Гърция (Снимки) - Снимка 3

Още неизчакал да вземе решението за развода  и забравил, че се кълнеше да се влюби в обикновено момиче, ето че отново е в плен на много по-млада хубавица с  множество корекции и подобрения по себе си.

Източник: Хотнюз