май 01, 2024

Ивана на Благо Джизъса провокира слухове, че е бременна (Крие ли брюнетката, че бебето е на път – Снимки)

Дали е бременна или не Ивана Главчева трудно ще разберем, хубавицата била суеверна и до последно ще крие благата вест

https://kliuki.net/bg-kliuki/ivana-na-blago-dzhizasa-provokira-sluhove-che-e-bremenna-krie-li-bryunetkata-che-bebeto-e-na-pat-snimki/221287 Kliuki.net
Ивана на Благо Джизъса провокира слухове, че е бременна (Крие ли брюнетката, че бебето  е на път – Снимки)

Последната любима на Благо Джизъса май е бременна. Такива слухове се носят из публичното пространство напоследък. А, че може щерката на Ванко 1 да е надула корема и клюките да не са съвсем безпочвени.

Ако се разровите в Инстаграм профила брюнетката вече много рядко пуска снимки. Допреди известно  време Ивана заливаше мрежата с най-различни фотоси, особено в сторита. Но от скоро като, че ли се въздържа да информира последователите си какво й се случва с личен план.

Прави впечатление, че такава красавица като нея не парадира със стегнатото си тяло, а все по-често прикрива корема си. Или с широки дрехи или пък с ръка или друг предмет.

На никоя от последните й снимки няма да видим  помен от предишната й елегантност и стройност. А хора от близкия й кръг издават, че Ивана е много суеверна и за нищо на света няма да разкрие, че ще ражда бебе на Благо.

Идеята да има дете от всяка своя връзка никак не е чужда на Благой. Въпреки, че има три момчета и едно пораснало момиче от предишни връзки само при втората си законна съпруга Полина удари на камък и не успя да я забремени.Но когато се събра с Ивана сподели,че дали ще имат дете си е само Божа работа.