September 08, 2024

Ивана се шири в палат с размери на прогимназия (Вижте къде е нейното вкъщи – Снимки)

Певицата живее в огромна къща, не случайно феновете я оприличиха на прогимназия

https://kliuki.net/bg-kliuki/ivana-se-shiri-v-palat-s-razmeri-na-progimnaziya-vizhte-kade-e-neynoto-vkashti-snimki/226478 Kliuki.net
Ивана се шири в палат с размери на прогимназия (Вижте къде е нейното вкъщи – Снимки)

Певицата на народа Ивана за първи път разкри мистерията около себе си и показа снимки от палата си. Който пайнерката нарича моето „вкъщи”.

От снимките, които показа не става ясно къде всъщност се намира просторното й жилище, но със сигурност не е покрай София. Отдавна се знае, че фолк звездата от години живее  в Пловдив. И най-вероятно впечатляващата й къща е някъде покрай града под тепетата.

От фотосите няма как да не се изненадаме от размерите на палата на фолк звездата, но и от обширният двор около постройката. Грижливо подрязаните храсти и окосената трева и цветната градина гарантират на Ивана онова чувство за спокоен живот. Които търси всеки ангажиран човек в своята крепост когато се прибере у дома си.

По-интересно е обаче с кого певицата споделя този огромен палат и тъне в разкош. Явно това не е дъщеря й Теди. Която последва мечтите си и се развива по свой път, но в столицата.

Има ли любим до себе си засега остава под въпрос. Ивана избягва да коментира личния си живот. Но обеща, че много скоро ще говори пред някоя медия. Ще сподели какви  са мечтите й, а и ще пусне камери зад стените на дома си в своето вкъщи.