май 20, 2024

Ивайла Бакалова честити рождения ден на мъжа си (Моделката трогна с думи и видео – Вижте!)

Рожден ден празнува Веселин Денков – мъжът до Ивайла Бакалова

https://kliuki.net/bg-kliuki/ivayla-bakalova-chestiti-rozhdeniya-den-na-mazha-si-modelkata-trogna-s-dumi-i-video-vizhte/202148 Kliuki.net
Ивайла Бакалова честити рождения ден на мъжа си (Моделката трогна с думи и видео – Вижте!)

Миската използва повода и успя да го поздрави както с видео, така и с думи. Тя го определи като любимото си “Добро утро!” и обичното си “Лека нощ!” и му пожела здраве, като подчерта, че всичко останало вече си го има. Освен това Ивайла не пропусна да се върне и в миналото – предвид проблемите му с правосъдието си спомни за всички несправедливости, изсипали се над главата му.

Силните ѝ думи безспорно привлякоха вниманието на феновете ѝ, а още повече като че ли им хареса краткото видео като символ на любовта и щастието. Клипчето показва двойката в най-щастливите моменти, а за разкош се включва и малката им дъщеричка. Бебето вече поотрасна и както казват старите хора, заприлича на човек. На пръв поглед Вяра е одрала кожата на баща си и особено това личи по очите ѝ. Тя се роди след ин витро процедура и въпреки че семейството изгуби второто бебе, момиченцето успя да се появи на бял свят успешно.

За Ивайла Бакалова това е втора дъщеря, като голямото ѝ момиче вече е на 20 години. Откакто е с Денков, миската крие личното си пространство от хорските погледи и дори раждането на бебето протече в пълна мистерия.