април 26, 2024

Ивайла Бакалова се показа по бански от Дубай (Захапаха я че е анорексичка – Снимки)

41-годишната моделка лъсна по бански, но не всички харесаха младата мама, която демонстрира плосък корем

https://kliuki.net/bg-kliuki/ivayla-bakalova-se-pokaza-po-banski-ot-dubay-zahapaha-ya-che-e-anoreksichka-snimki/199810 Kliuki.net
Ивайла Бакалова се показа по бански от Дубай (Захапаха я че е анорексичка – Снимки)

Ивайла Бакалова, която роди Вяра на 21 декември се скри от студа в родината и побърза да замине за Дубай. Тя се показа по  оскъден бански и се вижда, че се хвали с плосък корем и няма и следа от целулит по тялото. Бакалова никога не е била любителка на жестоките диети, но винаги е залагала  на подовете и зеленчуците.

Ивайла Бакалова се показа по бански от Дубай (Захапаха я че е анорексичка – Снимки)

Визията на младата майка по бански предизвика горещ спор в социалната  мрежа между феновете на Ивайла.

Ивайла Бакалова се показа по бански от Дубай (Захапаха я че е анорексичка – Снимки) - Снимка 2

Ивайла Бакалова се показа по бански от Дубай (Захапаха я че е анорексичка – Снимки) - Снимка 3

Някои я поздравяват за перфектната визия, засипват я с комплименти и не могат да се начудят как може да се стопи толкова бързо. Моделката обясни на последователите се, че все пак са минали 45 дни от раждането. И обясни, че още на 15-ия ден се възстановила и имала да сваля само 3 излишни килограма. Но отдава бързото отслабване на добрия си ген.

Но други са категорични и казва: „Да демонстрираш перфектни форми след раждане не вдъхновява. Бих се впечатлила повече  от грижите за бебето и това да послужи за пример.” Има и по крайни мнения като това: „Ти с тази анорексия си като манекен на Освиенцим.”, я захапа друга нейна фенка.