април 25, 2024

Ивайла Бакалова спретна приказна погача на новородената си щерка (Малката Вяра събра звезден отбор орисници – Видео)

Ивайла Бакалова показа новороденото си момиченце

https://kliuki.net/bg-kliuki/ivayla-bakalova-spretna-prikazna-pogacha-na-novorodenata-si-shterka-malkata-vyara-sabra-zvezden-otbor-orisnici-video/199562 Kliuki.net
Ивайла Бакалова спретна приказна погача на новородената си щерка (Малката Вяра събра звезден отбор орисници – Видео)

Поводът бе повече от знаменателен – погачата на бебето, което си е утвърдена традиция у нас. Явно миската уважава традициите и поне по отношение на малката е решила да се разпише както трябва. За целта Ивайла Бакалова организира приказно тържество, а отбор звездни персони успяха да орисат Вяра с всички благопожелания. Партито явно е било издържано в бяло и розово, точно както подобава на новородена госпожица. Цветя, пеперуди и плюшени играчки бяха ключови елементи в украсата, а поканените дами не пропуснаха да се щракнат за спомен.

Марта Вачкова, Роси Черногорова и Галя Лозанова бяха сред най-разпознаваемите имена на празненството. Както може да се очаква, бебето премина през традицията с разчупването на погачата и реденето на благопожелания от орисниците.

Вяра се роди съвсем скоро, след като Ивайла Бакалова упорито криеше бременността си. Едва когато детето се появи, тя проговори за щастието си. Малката е плод на дългогодишната ѝ връзка с Веселин Денков, с когото красавицата прекарва спокойни дни. Скрита от общественото внимание, Ивайла Бакалова явно се стреми да ограничи любопитството към себе си, като само от време на време публикува нещо по-необичайно в социалните мрежи. Така погачата на Вяра изненадващо бе показана на мнозинството.

Източник: show.blitz.bg