October 23, 2024

Ивелина Чоева избухна с моминското парти, барна се и с татуировка на Сашо Кадиев (Снимки + Видео)

Бъдещата булка не пести сили предварително

https://kliuki.net/bg-kliuki/ivelina-choeva-izbuhna-s-mominskoto-parti-barna-se-i-s-tatuirovka-na-sasho-kadiev-snimki-video/228083 Kliuki.net
Ивелина Чоева избухна с моминското парти, барна се и с татуировка на Сашо Кадиев (Снимки + Видео)

Сватбата тепърва предстои и годениците стягат големия купон. С църковен и граждански брак в рамките на цял уикенд ще се разпишат те и в крайна сметка се очаква да осъмнат щастливо женени.

Е, преди големия ден мина и моминското парти на Ивелина Чоева. По думите ѝ денят е бил знаменатален, а приятелките ѝ са се постарали прекрасно, за да я направят щастлива. Тя определя жеста им като подарък за душата и им изпраща благодарности, че са винаги до нея и я обичат безусловно.

В крайна сметка празненството е било нещо много повече от моминско парти и всеки път, когато погледнела дамите, очите на бъдещата булка се пълнели със сълзи от щастие. Съдейки по видяното, тя не пропуска и да обобщи: различните им светове са се събрали в едно в името на това да изградят цяла вселена за самата нея.

От кадрите на Ивелина Чоева в Инстаграм се вижда, че партито е било издържано в черно и бяло, а малките детайли са изпипани до последния акцент. Предвид именития си годеник бъдещата булка не се притеснява и да увековечи лика му върху ръката си.

От кратко видео в Мрежата става ясно, че Сашо Кадиев се мъдри и като татуировка, сякаш обещавайки да бъде доживот с нея. Е, предвид вида на татуса едва ли е траен, но все пак е вид закачка с младоженеца.

Източник: lupa.bg