October 23, 2024

Иво Аръков гъзарее в Италия, зарадва половинката с лежерна морска ваканция (Подробности + Снимки)

Гласовитият актьор разнообразява ежедневието си с почивка в Лече

https://kliuki.net/bg-kliuki/ivo-arakov-gazaree-v-italiya-zaradva-polovinkata-s-lezherna-morska-vakanciya-podrobnosti-snimki/228561 Kliuki.net
Иво Аръков гъзарее в Италия, зарадва половинката с лежерна морска ваканция (Подробности + Снимки)

Буквално преди дни той пусна новата си песен. Е, работата по парчето може и да му е дошла в повече, тъй като последното му местоположение е в слънчева Италия. Морската ваканция преминава в компанията на любимата му жена – Габриела. Предвид кадрите, които публикува самият Иво Аръков, двамата се забавляват както на плажа, така и в някои по-изискани ресторанти.

От водата успя да се покаже актьорът, като не пропусна да използва чувството си за хумор подобаващо. В сторитата си той упорито се изразява и с прословутия си варненски диалект, което предвид шеговития тон си е съвсем в реда на нещата. Плажът, на който се подвизават влюбените, явно е доста пълен. Предвид кратките клипчета и татусите на плажуващите са доста интересни за нашия актьор.

За вечеря с Габриела явно са се насочили към изискан ресторант. И тук Иво Аръков включва на пълни обороти чувството си за хумор, шегувайки се с лошото зрение на жена си.

Е, Габриела може и да е помислила чадъра за жена, но вкусотиите на масата я спасяват от конфузната ситуация. Така в приятна компания гласовитият ни актьор замени родните плажове с морския бряг на слънчева Италия.

Източник: woman.bg