април 30, 2024

Иво Аръков отвя публиката с откачена песен (Християна Лоизу му отмъкна победата под носа в „Като две капки вода”)

Актьорът незаслужено остана втори, а кипърката се класира първа макар, че пя като себе си в шоуто

https://kliuki.net/bg-kliuki/ivo-arakov-otvya-publikata-s-otkachena-pesen-hristiyana-loizu-mu-otmakna-pobedata-pod-nosa-v-kato-dve-kapki-voda/221568 Kliuki.net
Иво Аръков отвя публиката с откачена песен (Християна Лоизу му отмъкна победата под носа в „Като две капки вода”)

Иво Аръков се справи с предизвикателството да имитира украинската звезда, известна като Вера Сердючка и спечелила второто място на Евровизия през2007г. Колкото и откачена да бе песента актьорът се раздаде на макс и зрителите и журито останаха възхитени от изпълнението му. Не случайно Хилда призна, че му се е получило 1:1.

Даже вечно недоволния Фънки този път каза, че е впечатлен от образа на Сердючка и сподели, че шоуто не е за пеене, а за имитации. Нещо, което често му липсва.

Повечето от зрителите бяха на мнение, че не Християна, а Иво трябваше да е победител в снощния лайф. Бременната певица е справи отлично с песента на Софка. Само дето нямаше нищо общо с ромския славей, а пя напълно като себе си. Отлична певица е, но в имитациите изобщо я няма, коментират хора от публиката.

„Иво се справи великолепно с безумната тъпотия, която му се падна да имитира и все си мисля, че такава откачена песен до вчера не бях чувала. Но се питам нали това шоу е за имитации, защо печели утвърдена певица, която не може да имитира. И наистина образа на Аръков му се получи добре, заслужаваше да е първи!”

Източник:Фейсбук