October 23, 2024

Иво Аръков шокира Мон Дьо със скандална визия (Актьорът се пусна по разкопчана риза, неподходяща за откровен разговор – Снимки)

И

https://kliuki.net/bg-kliuki/ivo-arakov-shokira-mon-dyo-sas-skandalna-viziya-aktyorat-se-pusna-po-razkopchana-riza-nepodhodyashta-za-otkroven-razgovor-snimki/227658 Kliuki.net
Иво Аръков шокира Мон Дьо със скандална визия (Актьорът се пусна по разкопчана риза, неподходяща за откровен разговор – Снимки)

Иво Аръков бе гост  в студиото на „Събуди се" на Мариан Станков – Мон дьо. Актьорът говори пред водещия за любовта си, побоя срещу него преди десет години и за борбата си с булимията.

Само, че сериозните му откровения не предизвикаха такъв интерес както визията на Иво в студиото. Аръков се появи пред зрителите с разкопчана риза на гърдите.

Явно да си покаже оформените си мускули на гърдите. Само, че такъв аутфит изобщо не си подохождаше на откровенията на актьора, за които му се наложи да говори. Зрителите видяха един добре поддържан мъж с яко тяло. Но в никакъв случай визията му не кореспондираше с думите му  и страданията.които е преживял: „Преди 10 години всички ме отхвърлиха, тогава си мислех, че съм ненужен човек. Пострадах от любовни конфликти и завист и куп недоразумения”, призна актьорът пред Мон дьо. Като разказа как би нападнат през 2014 г в в столичните„Манастирски ливади”.

„Многократно подавах сигнали за побоя, но ми отговориха, че това си е детска игра. Тогава намерих утеха в алкохола, наркотиците. Мислех си, че не ме бива за актьор, че няма да успея и се затворих, Така стигнах и до булимията.” , призна още Аръков.

Но към днешна дата героят от „Съни бийч” успял да се пребори с тежката си съдба и пак е станал човек с мечти и има доста амбиции. Само дето зрителите установиха, че е прекалено суетен мъж и прекалено обръща внимание на външния си вид и го демонстрира редовно.

Източник: Лупа.бг