май 03, 2024

Иво Аръков скаран с хигиената: Тежка смрад на пот умирисала плажа когато актьорът си махнал ризата)

Дали актьорът е нечистоплътен и ходи с мръсни дрехи или пък е прекалил с препаратите за мускули, но смрадта била непоносима

https://kliuki.net/bg-kliuki/ivo-arakov-skaran-s-higienata-tezhka-smrad-na-pot-umirisala-plazha-kogato-aktyorat-si-mahnal-rizata/207295 Kliuki.net
Иво Аръков скаран с хигиената: Тежка смрад на пот умирисала  плажа когато актьорът си махнал ризата)

На невероятна смрад, която се разнесла от тялото на Иво Аръков станали свидетели плажуващи в капанче на плажа в Шкорпиловци, разбра клюки.нет.

Хората, избрали да плажуват на баровското място не могли да повярват какво им се случва. Когато актьорът с актуалната си половинка се настанил на един от свободните чадъри и се разнесла гадна миризма на пот. Отначало неприятно изненаданите комшии по шезлонг  си помислили, че капанчето наблизо има запушена канализация.

Иво Аръков скаран с хигиената: Тежка смрад на пот умирисала  плажа когато актьорът си махнал ризата)

В този момент младият татко и тв звезда гордо се разхвърлил, съблякъл ризата си и показал мускули. Но гадната фанара, която се разнесла от него смутила и околните чадъри.

Иво Аръков скаран с хигиената: Тежка смрад на пот умирисала  плажа когато актьорът си махнал ризата) - Снимка 2

Тогава се разбрало, че източник на тази смрад е самия Аръков и хората не могли да повярват, че актьорът, който на екран винаги изглежда спретнат може да не спазва най-елементарните хигиенни правила.

Възмутените плажуваащи коментирали, че явно Иво и жена му са скарани с хигиената и не си перат редовно дрехите: „Направо не се търпеше тая смрад, все едно ризата му не бе прана от миналата година!”, недоволства един от посетителите на Шкорпиловци.

Източнк: Lifeonline.bg