април 30, 2024

Иво Аръков заора дъното в „Капките” (Актьорът преигра с имитацията на Коцето, добре, че Алисия го спаси)

Иво Аръков като Коцето – нищо общо, актьорът пресоли манджата и стана за резил

https://kliuki.net/bg-kliuki/ivo-arakov-zaora-danoto-v-kapkite-aktyorat-preigra-s-imitaciyata-na-koceto-dobre-che-alisiya-go-spasi/221255 Kliuki.net
Иво Аръков заора дъното в „Капките” (Актьорът преигра с имитацията  на Коцето, добре, че Алисия го спаси)

В нощта на българските дуети в „Капките” един до друг застанаха Иво Аръков и Алисия. Актьорът реши, че му се е паднал любим певец на публиката  и няма да има проблем да го имитира. Оказа се обаче, че Константин е висока топка за актьора. Който не успя да го пресъздаде и не се хареса на феновете и зрителите пред телевизорите. Които го попиляха с масов хейт.

Почитателите на Коцето бяха възмутени от некадърната имитация на Аръков и написаха следното: „Много се излигави Иво, Алися се справи добре, но и певицата остана потресена от лиготията с доларите, отгоре на лиготията на водещите. Всичко това им дойде в повече, трябва да има мярка в нещата!”, „Аръков преиграва, а иначе песента била любима на цяла България, аз я чух, но на мен не ми стана!”, „Коцето не се дере така, неговият глас е по-мек, Иво преиграва и много се излага, Коцето има харизма, а Иво се дере като селяндур!”, „В образа на Константин Аръков бе като пренавит и това му изигра лоша шега и го отдалечи от доброто представяне!”, бълват негативни коментари зрителите.

Източник:Фейсбук