юли 08, 2024

Изцепката с трибагреника докара Мила Роберт до антидепресанти (Певицата контактува само с майка си – Подробности)

Дъщерята на Ваня Щерева, изглежда, се скри от общественото внимание

https://kliuki.net/bg-kliuki/izcepkata-s-tribagrenika-dokara-mila-robert-do-antidepresanti-pevicata-kontaktuva-samo-s-mayka-si-podrobnosti/226132 Kliuki.net
Изцепката с трибагреника докара Мила Роберт до антидепресанти (Певицата контактува само с майка си – Подробности)

Изцепката с българското знаме, което се озова на пода при участието ѝ на София прайд, ѝ донесе сериозни негативи. Обществото буквално настръхна от поведението ѝ и не спести критиките си към нея. Стигна се дори и до сигнал до прокуратурата от страна на ВМРО за поругаване на българския символ. Затова и нещата за Мила Роберт в момента не изглеждат никак розови.

Според последната информация в публичното пространство тя е изпаднала в тежка депресия. Стигнало се до консултации с психолог и до лечение с антидепресанти. Певицата не искала да излиза от вкъщи, както и да се вижда с когото и да било. Единствената ѝ компания била майка ѝ, като само с нея се отпускала да говори. Дните ѝ минавали в постоянен плач, а след като стана ясно, че отпадат и някои от участията ѝ, причините да излезе навън, все повече намаляват.

Въпреки че все пак се извини за постъпката си, гневът на хората все още продължава да тлее. Мила Роберт подчерта, че хвърлянето на роклята на земята, не е било в знак на неуважение към България и българския народ. София прайд пък се провежда ежегодно и събира подкрепящите нестандартната сексуална ориентация на част от хората у нас.

Източник: show.blitz.bg