април 19, 2024

Изгонената Милица кълне: Евгени ще съжалява за всичко! (Ревящата мома бори провала с успокоителни)

Милица изживява сериозна криза след изгонването си от “Ергенът”

https://kliuki.net/bg-kliuki/izgonenata-milica-kalne-evgeni-shte-sazhalyava-za-vsichko-revyashtata-moma-bori-provala-s-uspokoitelni/201040 Kliuki.net
Изгонената Милица кълне: Евгени ще съжалява за всичко! (Ревящата мома бори провала с успокоителни)

Напористата мома, от която пропищяха и Евгени, и зрителите, като че ли все още не успява да се кротне. Тя била толкова огорчена от провала си в предаването, че не спирала да нарежда както другите участнички, така и ергена. Срещата ѝ с него мина направо трагично. И ако Милица смяташе, че с цупене и мрънкане ще го спечели, определено не ѝ се получи. Изгонването ѝ се отразило невероятно зле – наложило се дори да я успокояват с лекарства. Истеричният пристъп бил преодолян поне по отношение на реването, но плюенето по всички замесени продължило доста време.

Така ревящата мома се изказала, че Евгени ще съжалява за всичко, което ѝ е причинил. Самата тя щяла да си намери мъж и да бъде щастлива, а той да остане с пръст в устата, занимавайки се с разни “боклуци”. На всичкото отгоре Милица наредила и Валерия, заради която стана голямата драма. Любимката на пианиста криела злоба и жлъч и далеч не била толкова добронамерена, колкото изглежда. В крайна сметка целият цирк изигра доста неприятна шега на отпадналата участничка. И ако недораслите момченца се впечатляват от цупене и мрънкане, поне Евгени прояви повече разум и мъжество.

Източник: lupa.bg