май 17, 2024

Изгонената Ситнилска повлече и Ива към дъното заради тайния телефон (Зрителите попиляха „Игрите”, че вече приличат на „Биг Брадър)

Най-надарената сред Амазонките пое опозорена към Чистилището

https://kliuki.net/bg-kliuki/izgonenata-sitnilska-povleche-i-iva-kam-danoto-zaradi-tayniya-telefon-zritelite-popilyaha-igrite-che-veche-prilichat-na-big-bradar/210521 Kliuki.net
Изгонената Ситнилска повлече и Ива към дъното заради тайния телефон (Зрителите попиляха  „Игрите”, че вече приличат на „Биг Брадър)

Жената с най-големия бюст от Амазонките се оказа, че също е нарушила правилата на „Игри на волята”. Ива Георгиева се възползвала от тайно внесения от Ситнилска телефон и се свързала с майка си.

Изгонената Ситнилска повлече и Ива към дъното заради тайния телефон (Зрителите попиляха  „Игрите”, че вече приличат на „Биг Брадър)

На въпроса на водещите има ли някой близък човек, на когото телефона му завършва на 0510 тя си призна, че това е номера на майка й. Разбра се, че двете дружки, които споделяли една спалня в Резиденцията завъртели ключа на стаята си, а това е категорично забранено на участниците.

Изгонената Ситнилска повлече и Ива към дъното заради тайния телефон (Зрителите попиляха  „Игрите”, че вече приличат на „Биг Брадър) - Снимка 2

За назидание Ива бе наказана да напусне Амазонките и да отиде при Изгубените, където ще трябва отново да се пребори да се върне в племето си. Така съдбата и ще бъде решена от Виолета и от щерката на Краси Дунев.

Изгонената Ситнилска повлече и Ива към дъното заради тайния телефон (Зрителите попиляха  „Игрите”, че вече приличат на „Биг Брадър) - Снимка 3

Само, че на зрителите не им допаднаха тези непрекъснати врътки в „Игрите” и промяната на правилата в движение и скочиха на продукцията: „Само продукцията може да забърка такава интрига. А водещите са инструктирани да наливат допълнително масло в огъня. Форматът вече е достатъчно опорочен, всъщност ситуацията все повече започва да прилича на сеир.Явно главният виновник е Нико Тупарев и сценаристите,  които явно се мъчат да върнат на екран „Биг Брадър”.”, а фенка на „Игрите” добавя: „Съгласна съм, че историята стана много сълзлива, но не беше редно Ситнилска да я изгонят, а Ива да остане в предаването , да се прави на света вода ненапита.”, „От продукцията са знаели още от самото начало за храната и телефона, но си траеха и използваха момента да вдигнат рейтинга на шоуто и да взривят коментарите!”

Източник: Фейсбук