май 29, 2023

Изгонените от Ергенът адашки родиха най-колоритните бисери (Габи и Габриела Бланко станаха за смях)

Създателките на най-колоритните бисери в шоуто са аут, но ще ги запомним с абсурдните им изказвания

https://kliuki.net/bg-kliuki/izgonenite-ot-ergenat-adashki-rodiha-nay-koloritnite-biseri-gabi-i-gabriela-blanko-stanaha-za-smyah/201686 Kliuki.net
Изгонените от Ергенът адашки родиха най-колоритните бисери (Габи и Габриела Бланко станаха за смях)

Евгени изгони двете адашки Габриела Великова и Габи Бланко, но социалната мрежа дълго  ще се смее с тях. Двете станаха майки на такива бисери, които разсмяха зрителите.

Преди време силконовата кралица Габи се опита да се пошегува с противничката си Мони Зенгинер като изтърси, че танцьорката е „Тутанкамьон” визирайки египетската мумия на известния фараон.

Оказа се, че за Габриела Великова пък религията не е първа сила. Тя изтърси пред Евгени, че майката на Исус Христос „зачела” от него. Сигурно се е объркала и от притеснение вместо  заченала каза „зачела”. Но все пак трябва да е наясно, че Богородица е родила Исус. А ергенът изтръпна от вцепенение, чувайки тази глупост.

А в сравнение Тутанкамьонът на Габи направо бледнее пред безумното твърдение на Великова.

Но сред зрителите вече цари еднакво удовлетворение, че точно тези изгони Евгени. Но най-вече се радват, че Бланко няма да вдига вече скандали.

Зрителка пише:”Доволна съм, че силиконката е аут. Не съм злорада, но не трябва да се толерират агресивни жени  като нея. За другата ми е жал.”

А друг коментира излагацията на Великова като се опитва да я оправдае: „Тя се напи заради Евгени и за това се обърка, а той грубо я изгони. Истинският джентълмен не прави така, Маугли!”