април 18, 2024

Изгониха Божана от Сървайвър, но не съвсем (Готвачката отпътува за Острова на Отшелника и крои пъклен план)

Божана Кацарова е поредният изгонен от шоуто, но я помилваха и я пратиха на Острова на Отшелника

https://kliuki.net/bg-kliuki/izgoniha-bozhana-ot-sarvayvar-no-ne-savsem-gotvachkata-otpatuva-za-ostrova-na-otshelnika-i-kroi-paklen-plan/201661 Kliuki.net
Изгониха Божана от Сървайвър, но не съвсем (Готвачката  отпътува за Острова на Отшелника и крои пъклен план)

След като загуби дуела със Снежана Макавеева готвачката сърцераздирателно се раздели с актрисата. С която най-накрая станаха приятелки. Колоритната кулинарка направи специално емоционално сбогуване с Жоро Валентинов, с когото имаха доста конфликти. Като се прегърнаха, въпреки, че ММА боецът я наричаше Юда. Грозните думи бяха пренебрегнати и двамата се помириха.

Изгониха Божана от Сървайвър, но не съвсем (Готвачката  отпътува за Острова на Отшелника и крои пъклен план)

Изгониха Божана от Сървайвър, но не съвсем (Готвачката  отпътува за Острова на Отшелника и крои пъклен план) - Снимка 2

Раздялата на Бо с племената обаче се оказа символична и тя отпътува  не към родината, а към Острова на Отшелника. След като Кацарова научи, че е помилвана  реагира моментално обявявайки война на най-големите си врагове. Тя се изкефи и извика с пълен глас:”Мразя те, Благо!” като към най-ненавижданите причисли и Едис Пала и се зарече да го направи на адана кебап.

Изгониха Божана от Сървайвър, но не съвсем (Готвачката  отпътува за Острова на Отшелника и крои пъклен план) - Снимка 3

Зрителите се  изненадаха  от това неочаквано решение на продукцията и коментират: „Заради Божана ли въведохте Острова на Отшелника. За да не ни лишите от „безценното” й участие!”, „Тъкмо се радвах, че Божана си отива, а тя на Острова остава.”, „Защо е този двоен стандарт.С какво е по-различна готвачката от Елина, че й давате втори шанс на тази селска крава?”, „Ако си шантав измислят начин да те върнат. Нали всички са равни, ама някои са по-равни”, вълнуват се феновете на Сървайвър.

Изгониха Божана от Сървайвър, но не съвсем (Готвачката  отпътува за Острова на Отшелника и крои пъклен план) - Снимка 4