април 27, 2024

Изгониха Филип Буков от „Денснг старс” преди Дънди и Емрах (Публиката не можа да повярва какво се случи)

Най-неочаквано от шоуто отпадна любимия на публиката актьор Филип Буков

https://kliuki.net/bg-kliuki/izgoniha-filip-bukov-ot-densng-stars-predi-dandi-i-emrah-publikata-ne-mozha-da-povyarva-kakvo-se-sluchi/220000 Kliuki.net
Изгониха Филип Буков от „Денснг старс” преди Дънди и Емрах (Публиката не можа да повярва какво се случи)

Нагласено ли е танцувалното шоу, питат се зрителите, след като отпадна техния любимец актьорът Филип Буков. Който не можа да участва на живо в предаването. Участието му бе представено на запис защото в момента на излъчването бил на представление в провинцията.

Това, че Буков отсъства от лайва бе оценено от журито с критика. Като най-жестока бе от страна на Илиана Раева, която с думите си засегна усмихнатия актьор, който пусна пост и отговори защо се е наложило да отсъства от живото предаване.

Постът на акьора с обяснение защо отсъства

Само, че твърде ниските оценки, който двойката получи от съдиите бяха причината да напуснат шоуто.А според зрителите не заслужаваха да отпаднат. Според тях Ралица и Филип се представиха много по достойно например от Дънди и Емрах, че даже и от Валери и фаворитите до сега д-р Неделя Щонова и контузения Наско Месечков.

„По-добре да не бяха отстранявали никой, всички двойки бяха чудесни!” , „Жалко за Филип, имаше много по-зле от него, но явно със СМС-те ги спасиха, има двойки, които отдавна трябваше да отпаднат, нагласена работа!”, ядосват се почитателите на Филип и Ралица. Които съжалиха професионалната танцьорка, че сама трябваше да понесе отстраняването от „Денсинг старс” заради липсата на партньора й.

Източник:Блиц