март 26, 2023

Изгониха Марго Купър от Сървайвър, остана готвачката Божана (Зрителите се счепкаха дали вотът е нагласен)

Миската Марго бе следващата звезда, която напусна приключенското шоу

https://kliuki.net/bg-kliuki/izgoniha-margo-kupar-ot-sarvayvar-ostana-gotvachkata-bozhana-zritelite-se-schepkaha-dali-votat-e-naglasen/200940 Kliuki.net
Изгониха Марго Купър от Сървайвър, остана готвачката Божана (Зрителите се счепкаха дали вотът е нагласен)

Мис Свят България се оказа поредната изгонена от Сървайвър. Според обявената информация тя е събрала само 10% от гласовете на зрителите. Докато Снежана и Божана бяха спасени с останалите гласове на зрителите.

Марго се просълзи на тръгване, но няма съмнение, че тя беше най-слабото звено в отбора на Известните. Но зрителите са категорични, че след толкова хейт истеричната  готвачка е заслужавала да бъде изгонена.

Така се предизвикаха  съмнения, че всичко в Сървайвър е нагласено, манипулират и зрителския вот и това скара феновете на шоуто. Които се счепкаха във фейсбук.

В коментарите си те пишат:”Как може Божана да се спаси, след като никой не е гласувал за нея?”, а друг добавя:”Кой ще повярва, че за Божана са гласували зрителите, освен роднините й и приятелите й? Нагласена работа!”

Но друга зрителка отговаря:”Божана само в Инстаграма си има 75 хиляди, които я следват и поне още толкова във фейсбук. От там са зрителките гласове.”, а трети добавя:”Аз не съм и нито приятел, нито роднина, но пуснах СМС-и  за нея.”

Така се разбра, че и зрителите не са единодушни, кой всъщност трябваше да напусне шоуто.Като почитател на формата умозаключи: „Със сигурност ще държат инфантилната готвачка до края на формата. Няма такава напаст като нея. Но Марго, че и Татяна не са за там”