януари 30, 2023

Изгониха тъщата на Наум Шопов от борда на директорите на „Булгаргаз” (Зет й я взе в Турция да разпуска на лукс – Снимки)

Майката на Теа Минккова стана жертва на чистката на служебния кабинет, но разпуска на безплатна почивка

https://kliuki.net/bg-kliuki/izgoniha-tashtata-na-naum-shopov-ot-borda-na-direktorite-na-bulgargaz-zet-y-ya-vze-v-turciya-da-razpuska-na-luks-snimki/167983 Kliuki.net
Изгониха тъщата на Наум Шопов от борда на директорите  на „Булгаргаз” (Зет й я взе в Турция да разпуска на лукс – Снимки)

Анжела Славова, която е тъща на Наум Шопов остана без работа.  Още през август майката на Теа Минкова била освободена от борда на директорите, в който членувала, но официално я напуснала след средата на август.

В момента достолепната дама е заедно с дъщеря си, зетя и внучката в съседна Турция. Където Наум я завел с тях да гледа детето. А и освен това да разпуска в луксозната дестинация. Където се намира семейството, докато водещият снима „Ергенът”. Майка и дъщеря добре се забавляват по женски, когато  Шопов е ангажиран с романтичното предаване.

50-годишната тъща на актьора е модна икона е видно от снимките на Анжела. Бившата вицепремиерка Деница Златева пое газовото дружество и стана негов шеф. Тя изгони 4 човека от петимата действащи членове на борда. Сред които бе и Анжела. Която незнайно как е попаднала в борда на директорите.

Тя е родом от Кърджали , но е дипломирана юристка на Софийския университет и беше 22 г гл. юрисконсулт в държавната газо-разпределителна компания. Дамата е вдовица и има 2 дъщери-близначки Теа и Ерсая.

Анжела и Теа имат обща фирма, на която зет й е управител. Която е с регистрация в сферата на изкуството. В последствие засуканата  госпожата напуснала компанията и за неин шеф назначили зет й. За сега обаче безработната дама няма да си търси работа, а ще помага с грижи за внучката си Амая.