април 27, 2024

Изненада! Дара не ще сватба тази година (Певицата и докторът дадоха заден за венчавката – Снимки)

Големият купон не влиза в плановете на бъдещите младоженци

https://kliuki.net/bg-kliuki/iznenada-dara-ne-shte-svatba-tazi-godina-pevicata-i-doktorat-dadoha-zaden-za-venchavkata-snimki/219936 Kliuki.net
Изненада! Дара не ще сватба тази година (Певицата и докторът дадоха заден за венчавката – Снимки)

Е, поне не и в рамките на 2024-та година. Така последната новина около Дара и нейния възлюбен направо ги отдалечи от олтара с месеци. Очакваше се двамата да стегнат венчавката и празненството през лятото, но според по-запознатите това ще се реализира чак догодина.

Влюбените решили да си дадат време и да се опознаят обстойно, за да не се окаже, че в един момент не могат да мелят брашно заедно. Отношенията им датират от повече от две години, а тазгодишният 14-и февруари дойде и с потвърждението им за сватба.

За Дара това ще бъде втора сериозна връзка, която има шанса да я отведе до олтара. С Мартин Димитров тя изкара две години и половина, но отношенията им приключиха без заветната стъпка. Настоящата ѝ тръпка – Ервин Иванов, в момента е на около 35 и през главата му е минал един годеж.

С Теодора Кулева, по-известна като внучка на Тодор Колев, не се стигна до брак, защото докторът бил необичайно ревнив и склонен да живее по по-патриархален модел. Доколко предизвикателната певица, с която е загаджен сега, ще приеме да се кротне, е спорен въпрос.

Източник: show.blitz.bg