октомври 02, 2023

Изненада! Мария се усамоти с Миро на романтичен уикенд (Фолкаджийката забрави скандала - Снимки)

Певицата се събра със съпруга си преди първото си участие на помирителна среща

https://kliuki.net/bg-kliuki/iznenada-mariya-se-usamoti-s-miro-na-romantichen-uikend-folkadzhiykata-zabravi-skandala-snimki/202027 Kliuki.net
Изненада! Мария се усамоти с Миро на романтичен уикенд (Фолкаджийката забрави  скандала - Снимки)

Мария изненада последователите си с фото как си пийва кафенце на Лазаров ден. Чалга певицата се усамоти на спокойствие не с някой нов ухажор, а с Мирослов Соколов, с който преживя преди седмици жесток скандал с побой.

В медийното пространство витае слух, че двамата са се помирили и са забравили за обидите и нанесените удари и затова заминали на воаяж. Близки до съпрузите издават, че са решили да си изяснят отношенията и затова отседнали заедно в къща за гости в покрайнините на столицата. Която естествено е много луксозна и има и басейн на двора.

От снимката не става ясно как е преминал разговора между съпрузите, но ако съдим по изказванията на бизнесмена, че обича Мария  нищо чудно и да са се помирили. Но и ако съдим по приповдигнатото настроение на миньончето, което вечерта имаше участие  в клуб в Свищов нищо чудно да са се събрали.

Мария избухна на сцената на клуб Jukebokx с новта си визия, с коса в червената цветова гама и в сребристо костюмче с къси панталонки, тя се раздаде на макс на публиката. Като танцува заедно с младежите и не спря да се забавлява заедно с тях.