September 20, 2024

Изненада: Не една, а три водещи смениха Деси Стоянова в „Преди обед” (Зейнеб, Франциска и Оля Малинова сядат до Петър Дочев – Снимки)

Деси Стоянова остана в миналото на „Преди обед”, предаването се завърна в ефир с 3 нови дами

https://kliuki.net/bg-kliuki/iznenada-ne-edna-a-tri-vodeshti-smeniha-desi-stoyanova-v-predi-obed-zeyneb-franciska-i-olya-malinova-syadat-do-petar-dochev-snimki/229473 Kliuki.net
Изненада: Не една, а три водещи смениха Деси Стоянова в „Преди обед” (Зейнеб, Франциска и Оля Малинова сядат до Петър Дочев – Снимки)

До последния момент от бТВ успя да поддържа загадката кого ще предпочита да седне на вакантното място на Деси Стоянова. Днес обаче мистерията падна. Към Петър Дочев като лидери ще бъдат три дами, а не една като сега. Владо Зомбори заедно с Боряна Братоева, които ще бъдат водещи на „Гласът на България” представиха новия екип на зрителите.

Изненадващо не се появява Зейнеб Маджурова, която се завърна на работа след майчинството. Тя е била част от екипа на предаването като водеше своята рубрика в „Преди обед”. Участвала е в „Денсинг старс”, но не смятам дълго на сцената му. Звездата й изгря преди години след участието й в „Биг Брадър”. Само, че остава един въпрос без отговор, както всъщност ще я приеме публикацията на предаването. Защото блондинката никога не е била любимка на зрителите. Които смятам за досадна и недолюбвана.

Оля Малинова е комедиантка, която често е била гост на „Преди обед” . За нея казват, че е способна да разсмее и мъртвец. Но дали ще допадне на зрителите заради мекия си варненски акцент и дали няма да им дотегне да го чуват всеки сутрин по телевизията?

Третата дама е небезизвестната Франция Папкала по-позната на зрителя като Йорданова. Тя впечатли продуцента Тошев още когато бе жури в „Денсинг старс”. Освен, че е красавица и има харизма, зрителите се питат дали това ще й е достатъчно и дали ще може да се състезава с Деси Стоянова. Която блестеше с отличната си подготовка като професионалист и имидж, без забележки.

Източник: Бг днес