September 16, 2024

Изненада! Певецът Кристиан Костов в опасна близост с мацка, правела сутрините му по-добри (Снимки + Видео)

Феновете на изпълнителя бяха сериозно изненадани

https://kliuki.net/bg-kliuki/iznenada-pevecat-kristian-kostov-v-opasna-blizost-s-macka-pravela-sutrinite-mu-po-dobri-snimki-video/229242 Kliuki.net
Изненада! Певецът Кристиан Костов в опасна близост с мацка, правела сутрините му по-добри (Снимки + Видео)

В опасно близки отношения с Полина Богушевич се намира в момента Кристиан Костов. Двамата демонстрират изключително топла връзка, като според самия певец девойката прави сутрините му по-добри от кафето.

Младата дама е победителка в детската Евровизия, при това от 2017 г., и явно също е отдадена на музиката. Музикалното оформление е ключово и във видеата, които споделят в Мрежата. Освен това Полина се радва на смесена кръв – наполовина е рускиня, наполовина корейка. Нестандартната ѝ визия явно е привлякла още повече спрягания ѝ за гадже Кристиан, който поначало не обича да се вписва в традициите.

Запознанството им се случило в Лос Анджелис, където Костов работи по нови музикални проекти. Предвид информацията за началото на отношенията им вероятно именно музиката ги е събрала. Кадрите им в Инстаграм се множат апокалиптично, но все пак двамата не споделят повече за връзката си.

В продължение на години Кристиан Костов бе обект на подигравки, тъй като мнозинството предполагаше, че не се интересува от жени. Нетрадиционният му външен вид, начинът, по който се облича, както и афинитетът му към изкуството до голяма степен му наложиха определен имидж у нас. Затова и присъствието на Полина в живота му отваря доста въпроси към по-любопитните.

Източник: marica.bg