април 27, 2024

Изненада в „Капките”: Мария се справи прилично с образа на Лили Иванова (Панайот Панайотов стана за смях с Тина Търнър)

За финал музикалното шоу ни поднесе една имитация на Мария в образа на Лили Иванова, която й се получи

https://kliuki.net/bg-kliuki/iznenada-v-kapkite-mariya-se-spravi-prilichno-s-obraza-na-lili-ivanova-panayot-panayotov-stana-za-smyah-s-tina-tarnar/218849 Kliuki.net
Изненада в  „Капките”: Мария се справи прилично с образа на Лили Иванова (Панайот Панайотов стана за смях с Тина Търнър)

Най-очакваното изпълнение на сцената на „Като две капки вода” бе това на фолкаджийката Мария. На която се падна да имитира легендарната българска прима Лили Иванова в песента  й „Щурче”. Хитът се оказа висока топка за Марчето, но когато дефилира пред зрителите те замълчаха и гледаха в захлас как ще се справи старозагорката, която е свикнала по-често да пее на плейбек, от колкото на живо.

Изненадата за публика и жури бе голяма. Мария със слабата си фигура и ръст като на естрадната примадона бе пълно нейно копие. За това помогна и прическата й от дълга руса коса с голям бретон, а хората са категорични, че Отварачката прилича досущ на естрадната прима в черния си тоалет и изящни тънки крака.

Публиката, която очакваше Мария да се изложи този  път я похвали: „Въпреки негативната ми настройка след първото изпълнение на Отварачката, този път реших да й дам шанс. Тя притежава тембър близък до този на Лили, има и потенциал на движенията. Само се молех да не преиграе. Преди да бъдем крайни, зрелостта предполага да бъдем и справедливи. Браво, прилично  се справи!”

На другия полюс се оказа утвърдения поп певец Панайот Панайотов. Който имитира незабравимата Тина Търнър.

Гласово се справи, но нямаше никакъв живец, а знаем как на великата певица всяка фибра й вибрираше на сцената:”Разплаках се от мъка докато гледах Панайот. Тъжно, смях се през сълзи. Виждаш как един остарял човек се превръща в нещо неопределено. Може да съм чувствителна, но не бих искала моя баща на тези години да бъде осмиван и критикуван. Да шоу е, но всичко си има граници. Бъдете жив и здрав г-н Панайотов, дано да имате сериозна причина да си причинявате това!”

Източник: Фейсбук