October 23, 2024

Изненада! Зуека показа дома си в Алтеа (Жилището на партер, цепи мрака с решетки – Снимки)

Комикът далеч не се подвизава в солиден палат в Испания

https://kliuki.net/bg-kliuki/iznenada-zueka-pokaza-doma-si-v-altea-zhilishteto-na-parter-cepi-mraka-s-reshetki-snimki/232447 Kliuki.net
Изненада! Зуека показа дома си в Алтеа (Жилището на партер, цепи мрака с решетки – Снимки)

Докато в София с жена му обитаваха изключително просторен апартамент в центъра на София, в Алтеа те живеят доста по-скромно. Тамошният им дом се намира на партер, което е сериозно основание да бъде опасан и с решетки на прозорците. От друга страна, самите прозорци са малки и в жилището не влиза достатъчно светлина.

Единственото по-светло място е ателието на Зуека, което той е преустроил според нуждите си. Наложило се да избие дори цяла стена, която да се остъкли, за да има повече светлина. Дневната представлява тесен хол с малка трапезария, а от там с преход се влиза и в ателието. Малкият коридор в испанския дом на комика води до още две стаи – най-вероятно спалните, но те не са показани пред камерите.

Така от кадрите, излъчени по време на интервюто на семейството по bTV, се вижда, че все пак от просторен апартамент в София се е наложило да се преместят в далеч по-скромен дом. Зуека и Ани Вичева от години живеят в Испания, като дотук идва най-вече информация за картините на актьора. До момента имотът на фамилията в Алтеа не бе показван на широката публика.

Източник: show.blitz.bg