юни 27, 2024

Изровиха архивни кадри на принцеса Калина (Вижте българската княгиня как изглеждаше преди 20 години – Снимки)

Цял свят се изуми от вида на дъщерята на Симеон втори

https://kliuki.net/bg-kliuki/izroviha-arhivni-kadri-na-princesa-kalina-vizhte-balgarskata-knyaginya-kak-izglezhdashe-predi-20-godini-snimki/225283 Kliuki.net
Изровиха архивни кадри на принцеса Калина (Вижте българската княгиня как изглеждаше преди 20 години – Снимки)

Преди повече от 2 седмици принцеса Калина се появи за първи път публично в София и снимките й обиколиха за нула време света. И никак не е изненадващо, че тя привлече цялото обществено внимание. Единствената щерка на Симеон втори бе в заедно с Китин Муньос, неин съпруг  и наследника им Симеон Хасан.

Причината да се говори за нея не само у нас, но и по медиите в света бе външния вид на българската принцеса. А именно нейното прекалено мускулесто тяло (особено ръцете й) и не по-малко странното й лице.

Отдавна се говореше, че преди години Калина си е направила неуспешна корекция на носа. Но в последствие се разбра, че това не е истина. На младини тя е претърпяла лека травма като си в счупила няколко зъба. По време на лечението след инцидента развива инфекция на челюстта и се налага спешна операция за да спасят челюстта й от инфекцията. А това се отразява пагубно на външността й.

В момента се разпространяват стари снимки на принцесата от преди двадесетина години и всички коментират, че Калина е унищожила завинаги естествената си хубост, която е имала като млада.

 А днес княгинята има прекалено мускулести ръце, които е получила вследствие на усилени тренировки във фитнес залата.Преди време тя сподели:”Посветена съм се на тренировки  с тежести и поддържам здравето на тялото, аз съм истински спортист”.

Калина се омъжва през 2002 година за мореплавателя от Испания Китин Муньос и двамата имат едно дете Симеон Хасан, родено пет години след сватбата.

Източник: slobodenpecat.mk