април 27, 2024

Изтрещя ли Илиана Раева или наистина се помисли за кралица? (Вижте с какъв нелеп аксесоар се пови в „Денсинг старс”)

Бившата грация показа, че никога не е късно да станеш за резил

https://kliuki.net/bg-kliuki/iztreshtya-li-iliana-raeva-ili-naistina-se-pomisli-za-kralica-vizhte-s-kakav-nelep-aksesoar-se-povi-v-densing-stars/220450 Kliuki.net
Изтрещя ли Илиана Раева или наистина се помисли за кралица? (Вижте с какъв нелеп аксесоар  се пови  в „Денсинг старс”)

Илиана Раева изненада публиката на „Денсинг старс” със странен аксесоар а главата. Явно е искала да се наконти като Клеопатра или най-малко като Шер с това нещо върху косата. Подобно на абажур, само, че плетен на една кука.

Аксесоарът, с който се появи в ефир бившата шампионка и грация сякаш бе открит на дъното на някоя ракла на баба, скрит там от години. Докато булката на Наско Сираков не реши да го извади на бял свят.Но пък трябва да признаем, че Раева изглеждаше доста величествено с него и се държеше досущ като кралица с това творение на ръчния труд обсипано с куп пискюли и дрънкулки.

Повечето от зрителите изказаха мнение, че Илиана им изглежда повече от комично с това творение на главата, напомнящо на нощна лампа. Но има и такива, които са категорични, че каквото и да си сложи на главата такава хубава и поддържана жена като нея, с изискано държание е направо зашеметяваща  и нищо не може да съсипе имиджа й на ВИП дама, доказала се пред обществото.

Само, че поетесата Димана Йорданова се опита да се подиграе с Илиана Раева като в профила си във фейсбук я определи, че от жури се е превърнала „абажури”с този странен аксесоар.

Източник: Lupa.bg