април 27, 2024

Къдрокоската Валерия от „Ергенът” се снимала в сцени, забранени за 18 годишни (Стюардесата Надя я изпорти)

Чаровната брюнетка крие скандално минало, макар, че е от най-младите участнички този сезон в шоуто

https://kliuki.net/bg-kliuki/kadrokoskata-valeriya-ot-ergenat-se-snimala-v-sceni-zabraneni-za-18-godishni-styuardesata-nadya-ya-izporti/220300 Kliuki.net
Къдрокоската  Валерия от „Ергенът” се снимала в сцени, забранени за 18 годишни (Стюардесата Надя я изпорти)

Едно от момичетата в „Ергенът”3  Валерия Дакова, която е от Дупница се превърна във фаворитка за вниманието на Алек  Младенов. Той обича да я целува често и по всичко личи, че е впечатлен от хубостта на сладураната. Именно за нея се разбра, че макар и доста млада се е пробвала във розови филми за възрастни. Нейната съкваритантка по стая в имението Надя я изпорти как научила, че Вал имала секси записи, които не са за непълнолетни лица.

Такова разкритие направи стюардесата пред останалите момичета, но  Валерия изобщо не й обърна внимание. Из интернет форумите в мрежата се носят слухове, че дупничанката има записи на секси изпълнения, но никой не може да открие такива кадри за доказателство. Това навежда на мисълта, че подобни видеа старателно са заличени.

Или това е поредната спекулация за Валерия. Която направо се присмя на Надя за клюките, които разпространява по неин адрес.

Моделката, за каквато се представя в шоуто Дакова споделя доста скандални снимки в Инстаграм. Но за съжаление в тях няма и намек за секс. Иначе се знае, че е участвала в клип на Папи Ханс, в който демонстрира страсти, които са честно казано пикантни.

За Валерия се знае, че ще се класира на четвърто място в романтичното шоу след Маги, Надежда и Надя.

Източник: Хотнюз.бг