април 20, 2024

Калина Крумова – добър кулинар, но негостоприемна домакиня (Съсипа настроението на гостите в Черешката)

Калина Крумова с дебют в кулинарното шоу, не покани гостите в семейния си дом, а в жилище, в което се занимава с деца

https://kliuki.net/bg-kliuki/kalina-krumova-dobar-kulinar-no-negostopriemna-domakinya-sasipa-nastroenieto-na-gostite-v-chereshkata/199691 Kliuki.net
Калина Крумова – добър кулинар, но негостоприемна домакиня (Съсипа настроението на гостите в Черешката)

Домакинята се показа като умела кулинарка в кухнята, прекара часове в готвене и поднесе няколко разядки, свежа салатка, врътна внушителна питка. А за основно предложи неин вариант на ястието чили кон карне, само дето порциите се видяха на Петко твърде малки. Десертът пък бе крем с много тиква.

Калина Крумова – добър кулинар, но негостоприемна домакиня (Съсипа настроението на гостите в Черешката)

Калина Крумова – добър кулинар, но негостоприемна домакиня (Съсипа настроението на гостите в Черешката) - Снимка 2

Калина Крумова не скри, че има амбицията вечерята  й да впечатли гостите, но не всичко премина по мед  и масло. Разговорите на трапезата се насочиха към личния живот на домакинята и политиката.Тя не пожела да говори за брака с Боби, нито дори как са се запознали.  И тогава стана страшно.

Калина Крумова – добър кулинар, но негостоприемна домакиня (Съсипа настроението на гостите в Черешката) - Снимка 3

Бившата тв водеща и депутатка, която видимо е напълняла и със сигурност  е бременна  се ядоса и не успя да преживее факта, че някой се бърка в личния й живот и  се показа много негостоприемна домакиня .Поведението й възмути зрителите, които я критикуват: „Най-неприятното не бе, че Калина посрещна гостите с малко храна. По- неприятно бе, че те канят на гости,  карат те да се чувстваш натрапник и сякаш искат да те изгонят.”

Калина Крумова – добър кулинар, но негостоприемна домакиня (Съсипа настроението на гостите в Черешката) - Снимка 4

Такова впечатление създаде у другите половинката на Боби Турбото. Което не им се понрави. Най-прозорлива се оказа Джулиана Гани, която видя, че Калина се прави на по-голяма интелектуалка от тях и затова я оцени с по-малко точки.

А ядосаните зрители пишат:"Никога не съм я харесвала нито визуално, нито интелектуално. И кога успя да натрупа тоя интелект, като забременя малолетна, по това време ученолюбивите трупат знания и се изграждат като личности. Участва в Черешката за да се изтупа от прахта, но показа общо взето, че не  става, щом Гани блестеше пред нея с интелект и възпитаниие!!!"