септември 28, 2023

Калоян от „Игри на волята” хвърли бомба: Никога не съм бил с жена! (Ще повярвате ли, че е девствен? - Снимки)

Плувецът и модел шокира съотборниците си с признание, обяви се за девственик

https://kliuki.net/bg-kliuki/kaloyan-ot-igri-na-volyata-hvarli-bomba-nikoga-ne-sam-bil-s-zhena-shte-povyarvate-li-che-e-devstven-snimki/208545 Kliuki.net
Калоян от „Игри на волята” хвърли бомба: Никога не съм бил с жена! (Ще повярвате ли, че е девствен? - Снимки)

Калоян Митов, който е само на 22 изглеждаше крайно притеснен, когато  със съотборниците си в Стопанството седнаха на масата. И какво да коментират, ако не кой какви успехи е постигнал с нежния пол. Калоян бе категоричен пред останалите мъже, че му липсва всякакъв опит с жените. Точно това заяви красивия младеж и при представянето си във визитката си.

А от думите му отново се разбра, че наистина няма никакъв опит с момичета. Като шокира с признанието, че не е бил с жена и няма с какво да се похвали. Съплеменниците му загубиха ума и дума, за малко настана мълчание. А после някой попита изненадан:”Ама ти истината ли казваш?”

Публиката през телевизорите също не повярва на Калоян и смята, че това е хитър ход от негова страна, за да спечели повече фенки:”Умно от негова страна. Ние му се подиграваме, а момичетата го боготворят и ще го изкарат герой.”, коментират зрителите във Фейсбук.

Иначе хубавия младеж е участвал с клипове , в конкурси и се е окичил с титлата „модел на годината”. И никой не може да повярва, че е девствен и не е преживял поне една мимолетна връзка с момиче. В момента амбициозният Калоян, който е плувец и модел  е и студент в Софийски университет и се обучава по финанси.

Източник: Хотнюз