юни 21, 2024

Камелия на Чоткин щурмува диетологията (Вталената кулинарка пробутва режими за отслабване на хората – Снимки)

От кулинарията годеницата на Чоткин скочи съвсем в дълбокото

https://kliuki.net/bg-kliuki/kameliya-na-chotkin-shturmuva-dietologiyata-vtalenata-kulinarka-probutva-rezhimi-za-otslabvane-na-horata-snimki/225075 Kliuki.net
Камелия на Чоткин щурмува диетологията (Вталената кулинарка пробутва режими за отслабване на хората – Снимки)

В последните дни се появиха нейни кадри, на които е значително отслабнала. Подозренията, че умее добре да си играе с фотошопа, все още са валидни, разбира се. И макар според запознати Камелия наистина да е смъкнала някое и друго килце, самочувствието ѝ започна да тича в неочаквана посока.

Най-актуалното ѝ занимание явно е да продава режими за отслабване на хората. Въпросната диета струва 50 лева и според самата кулинарка е напълно авторско решение в борбата с излишните килограми. От около година тя използва режима, който лично създала в резултат на проби върху себе си. Доколко обаче разбира от диетология, е съвсем друга тема.

Затова и реакцията на хората не закъсня. Според най-атрактивните коментари Камелия просто се възползва от временната си слава, за да понатрупа някой лев на гърба на последователите си. Уместен е въпросът и кога е успяла да стане сертифициран диетолог, който явно познава из основи как функционират човешкото тяло и метамолизмът му.

Според коментаторите годеницата на Чоткин може да смята, че нещо работи при нея, но сякаш забравя, че всеки организъм е различен. А когато не си достатъчно начетен и запознат с материята, като нищо можеш да навредиш и на здравето на хората.

Източник: lupa.bg