май 19, 2024

Камелия със семеен Великден в Чипровци, Емилия празнува в Дисниленд (Снимки)

Великденските празници донесоха различни преживявания за двете певици

https://kliuki.net/bg-kliuki/kameliya-sas-semeen-velikden-v-chiprovci-emiliya-praznuva-v-disnilend-snimki/222797 Kliuki.net
Камелия със семеен Великден в Чипровци, Емилия празнува в Дисниленд (Снимки)

Камелия честити Великден на последователите си със семейна снимка в съвсем лежерно облекло. Кадърът вероятно е от Чипровци, откъдето е и певицата, а празниците – повод да се прибере при близките си и да се наслади на спокойната обстановка в района.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kamelia (@kamelia_official)

На снимката компания ѝ прави Цветин, както и най-малкото попълнение в семейството – вече поотрасналият Баян. С пожелание за здраве и любов, много щастие и усмивки изпълнителката поздрави феновете си и в замяна получи още повече пожелания.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kamelia (@kamelia_official)

Колежката ѝ Емилия обаче явно е решила да избяга от традициите по случай Великден. Атрактивни кадри и видео от “Дисниленд Париж” сподели тя, като предвид щастливата ѝ усмивка едва ли си е прекарала зле. Увеселителният парк е част от серията Дисниленд и се намира на изток от столицата на любовта.

Не става ясно в чия компания е певицата, но предвид семейния дух на празника вероятно не почива с приятелки. Така, докато родните попфолк звезди отбелязаха празниците при роднините или пък на участие, Емилия си подари нестандартно пътуване. В последните седмици непрестанно се говори за криза в личния ѝ живот и за окончателна раздяла със съпруга ѝ, но потвърждение от нейна страна няма.

Източник: Инстаграм