юни 06, 2023

Камелия се изпъчи насред библиотека (Певицата вее четирибуквие и баджаци от... стълба – Снимки)

Камелия си намира неочаквани занимания

https://kliuki.net/bg-kliuki/kameliya-se-izpachi-nasred-biblioteka-pevicata-vee-chetiribukvie-i-badzhaci-ot-stalba-snimki/201396 Kliuki.net
Камелия се изпъчи насред библиотека (Певицата вее четирибуквие и баджаци от... стълба – Снимки)

Певицата не е сред най-скромните в бранша и дори в библиотека все ще открие възможност да се покаже секси. Последните ѝ кадри в Инстаграм са доста красноречиви – насред книгите също можеш да излъчваш сексапил, макар и да не е съвсем удачно. Така Камелия успя да се изфука от библиотеката, при това качена на… стълба.

Доколко мястото на стълбата и на разголената мацка е там, преценете сами. Изпълнителката шеговито коментира, че винаги има какво да се научи. Предвид разголеното рокле и мрежестия чорапогащник едва ли се е качила нависоко, за да чете. На практика блондинката по-скоро тика задните си части в камерата и само пред въображението ни стои задачата да си представим какво има под роклята. Всичко, което може да се покаже, направо крещи за внимание, а и откъм физиономия Камелия го е докарала доста показателно.

Браншът, в който се изявява, никак не стимулира четенето. Както се вижда, и при нея библиотеката е по-скоро за разкош и уж секси декор, отколкото наистина да се ползва по предназначение. И ако понякога е по-добре да се поспреш, оправната певица е решила твърдо да настъпи газта. Насред библиотеката, качена на стълба, с почти оголено четирибуквие тя направо “блести”.