април 27, 2024

Камелия се радва на Баян, Ивана и Глория блестят до елхата (Как посрещнаха Коледа фолкаджийките – Снимки)

И попфолкът се радва на Коледа

https://kliuki.net/bg-kliuki/kameliya-se-radva-na-bayan-ivana-i-gloriya-blestyat-do-elhata-kak-posreshtnaha-koleda-folkadzhiykite-snimki/215383 Kliuki.net
Камелия се радва на Баян, Ивана и Глория блестят до елхата (Как посрещнаха Коледа фолкаджийките – Снимки)

Крачка повлачи Камелия, която показа семейството си пред елхата. Певицата, Цветин и малкият им син позират в отлично настроение, при това наконтени в червено. Духът на Коледа за двойката за пръв път ги посреща в пълен комплект. Откакто се сдобиха с Баян, светът за тях изглежда пълен, така че наистина има за какво да са благодарни.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kamelia (@kamelia_official)

И Ивана не пропусна да се щракне пред елхата. Нагиздена в елегантна и доста блестяща рокля, тя грейна пред феновете си, гушнала един от подаръците на Дядо Коледа. С пожелания за здраве и мечти за сбъдване певицата поздрави феновете си и ги ориса с най-важното – Бог да благослови сърцата и домовете им.

Глория също не остана по-назад от колежките си. Наскоро тя се показа наконтена в ултралъскава минирокля в компанията на няколко елхи и разбира се, коледни подаръци. Изпълнителката се радва на празниците и дори успя да се наслади на компанията на семейството си в синхрон с традицията.

И другите колежки в бранша не пропуснаха да покажат коледно присъствие в Мрежата. Галена например бе забравила червеното и показа елегантна снежна елха от лъскавия си дом.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Galena (@galena1)

Малина заложи на традицията и покани феновете си у дома на Бъдни вечер.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Malina (@malina.official)

Източник: Инстаграм