юни 16, 2024

Кандидат-депутатката Роксана стяга царска сватба в Арбанаси (Отбор фолкаджийки шаферки я пращат към олтара – Подробности)

Певицата никак не си губи времето

https://kliuki.net/bg-kliuki/kandidat-deputatkata-roksana-styaga-carska-svatba-v-arbanasi-otbor-folkadzhiyki-shaferki-ya-prashtat-kam-oltara-podrobnosti/223741 Kliuki.net
Кандидат-депутатката Роксана стяга царска сватба в Арбанаси (Отбор фолкаджийки шаферки я пращат към олтара – Подробности)

Наскоро се разбра, че ще се кандидатира и за депутат. Извън стремежа си да участва активно в политиката на страната обаче тя се готви да се превърне и в омъжена жена. Настоящият ѝ партньор в живота е известен като Неч и се занимава с бизнес. Двамата планират да се венчаят на 15 юни, а мястото на събитието ще бъде Арбанаси.

По-интересното е, че са избрали заведението на Галин и Галена, която е добре позната колежка на булката от попфолк бранша. Купонът обещава да събере отлично познати имена от гилдията. Отбор фолкаджийки са цанени за шаферки и се очаква да изпратят Роксана по пътя към олтара. Сред имената на шаферките изпъкват Емануела, Теди Александрова, Диона, Ариа, Гери-Никол.

Новият мъж на изпълнителката пък членува рамо до рамо в рокерската група Hells Angels с Галин, затова е и разбираемо, че сватбата ще се случи в неговото заведение. За кандидат-депутатката това ще бъде трети брак, тъй като до момента в предишните два явно не ѝ се е получило. Неч живее в Германия и бъдещата му съпруга редовно отскача до там, за да бъдат заедно. Какво са планирали за след сватбата и къде ще се установят за постоянно, засега историята мълчи.

Източник: show.blitz.bg