април 30, 2024

Карък: Сашо Кадиев за втори път закова -20 в „Аз обичам България” (Майка му влиза на пожар в шоуто да го спасява)

Актьорът, който дразни зрителите се показа като истински карък и пак загуби от Кедъра

https://kliuki.net/bg-kliuki/karak-sasho-kadiev-za-vtori-pat-zakova-20-v-az-obicham-balgariya-mayka-mu-vliza-na-pozhar-v-shouto-da-go-spasyava/221202 Kliuki.net
Карък: Сашо Кадиев за втори път закова -20 в „Аз обичам България” (Майка му влиза на пожар в шоуто да го спасява)

В развлекателното шоу „Аз обичам България”, което набира скорост по бТВ Александър Кадиев пак се оказа на губещата страна. Капитанът на единия отбор пак удари -20 на колелото на късмета и изкара Сашето извън нерви.

Деси Стоянова, която бе  отбора на сина на Катето Евро го жегна: „Нали се имаш за късметлия и ръката ти е лека, как можа да заковеш -20?”, попиля тя капитана си.

Ядосан Кадиев се закълна, че повече няма да пипне колелото на предаването. И въпреки усилията на останалите участници не можаха да догонят точките на отбора на Кедъра.

За това може би ще се наложи Катето Евро да влезе в следващия епизод на шоуто за да даде рамо на сина си и да го подкрепи. Всеизвестен е факта, че Мамин Сашко не може да понася загуби.Не случайно сред зрителите се битува мнението, че актрисата сама го побутва от време на време като се грижи популярността му да расте.

„Състезанието е приятно за гледане, научаваш нови неща, но водещата и Кадиев дотягат, Сашо с неговите номера, а Сърчаджиева много се лигави.”, „Изкефих се когато Сашо удари -20 на колелото.”, „Като цяло шоуто се харесва, но актьорите Сашо и Сашка доста преиграват и дразнят публиката. Да се чудиш как така зрителската аудитория се увеличава и  "Аз обичам България" скоро  може да се превърне в най-гледното шоу по бТВ,”, коментират зрители.