април 28, 2024

Като две капки вода ли? Песента “Щурче” на Лили Иванова вкара в ужас Мария (Естрадната прима се оказа висока топка за фолкаджийката – Видео)

Шоуто обещава да изправи участниците срещу нелеки задачи

https://kliuki.net/bg-kliuki/kato-dve-kapki-voda-li-pesenta-shturche-na-lili-ivanova-vkara-v-uzhas-mariya-estradnata-prima-se-okaza-visoka-topka-za-folkadzhiykata-video/218805 Kliuki.net
Като две капки вода ли? Песента “Щурче” на Лили Иванова вкара в ужас Мария (Естрадната прима се оказа висока топка за фолкаджийката – Видео)

Така попфолк певицата Мария май извади късата клечка. Бутонът на късмета я ошашави доста, тъй като ѝ се падна сериозно изпълнение. В ангажимента ѝ за тази седмица влиза задачата да се превъплъти в Лили Иванова и да представи емблематичната ѝ песен “Щурче”. Всеизвестно е, че гранддамата на българската естрада има изключително специфичен глас и певчески възможности, затова и имитацията ѝ се оказва висш пилотаж.

Видео от репетициите на фолкаджийката се завъртя в Мрежата. В него се вижда как тя изпява част от припева на песента, след което бурно заявява, че не може да изпее тази песен. И сякаш за да затвърди отношението си, буйно хвърля листовете, че и почти се отървава от микрофона. Така певицата буквално си вкара таралеж в гащите – почитателите и на Лили Иванова имат високи очаквания към нейните имитатори. И ако късметът на Мария с изпълнението не проработи, вече е само в нейните ръце да се представи добре.

“Капките” гарантират сериозна школовка. В предаването даже и непрофесионалните певци се стараят да не се излагат при представянето на парчетата. Независимо от тръшкането си до този момент обаче, все пак Мария блести с доста опит на сцената.

Източник: show.blitz.bg