май 29, 2023

Катя Близнакова показа претрупания си с ангели дом в „Черешката” (Дали й се получи с готвенето? – Снимки)

Певицата лъсна в стил ала „Пипи Дългото чорапче” в дома си, където посрещна за първи път гости от кулинарното шоу

https://kliuki.net/bg-kliuki/katya-bliznakova-pokaza-pretrupaniya-si-s-angeli-dom-v-chereshkata-dali-y-se-poluchi-s-gotveneto-snimki/203544 Kliuki.net
Катя Близнакова показа претрупания си с ангели дом в „Черешката” (Дали й се получи с готвенето? – Снимки)

Катя Близнакова, която за втори път участва с кулинарното шоу на шеф Манчев и сега покани участниците в дома си където живее. Тя има самочувствие на отлична домакиня и се похвали с жилището като обясни, че го е подредила така, за да носи радост на нейната душа – еклектика между зряла жена и едно дете, което никога няма да порасне.

Това е мястото, което е събрало нейната най-добра енергия и там се намира колекцията й от ангели, събрани от целия свят.  Това са уникални фигурки, всяка, от които има собствена история. Като най-любим й е един палав сицилианки ангел в черно,  както и куп други.

Катя призна, че вярва в невидимите сили, пише писма на ангелите, и им се моли всяка вечер.Нейният творчески псевдоним е Ханиела, взет от върховния архангел на любовта Ханиел.

Храмът на певицата  се оказа кухнята, в която приготви ястията, всяко от които носи приказно име. Като например основното, което бе свинска плешка във фурна и се казва „Божествена рапсодия”.

Само, че зрителите  не оцениха старанията на певицата и я заляха с критика: „Наистина трябва да има предавания като „Черешката на тортата”. Да видим истинската същност на участниците. Тя се оказа от ония злобни и дребни душици, които са жалки. Остаряла, но не поумняла”, „Предния ден намери кусури на миската, а за нейната вечер метна едно месо във фурната, което не овкуси преди това и готово!Да неговорим как изтърка дъската с остатъците и семките върху салатата, а питката не беше същата , която забърка и целуна!”, Но и Мани Вартан й го  върна тъпкано, даде и 9 точки, без да обясни защо”, са само някои от реакциите в социалната мрежа.